U bent hier: Home  »  Vacature JUNIOR CONSTRUCTEUR (

TKT Projects & Engineering is een professionele organisatie met jarenlange expertise in projectmanagement, advisering en het ontwerpen van bouwconcepten & constructies. Als ingenieursbureau zijn wij al 20 jaar actief bij grote klanten in marktsegmenten als: telecommunicatie, industrie, bouw en (duurzame-) energie. Wij onderscheiden ons in de markt door een hoge mate van flexibiliteit, service en het leveren van maatwerk oplossingen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal.

Op onze website www.tktpro.nl kun je meer lezen over onze organisatie en door ons gerealiseerde projecten. Goed samenwerken, korte communicatielijnen en respect voor ieders kwaliteiten is binnen onze organisatie vanzelfsprekend. Wij werken met een jong enthousiast team met een brede kennis en ruime praktijk ervaring. Wij zijn op zoek naar een kandidaat voor de functie van: 

JUNIOR CONSTRUCTEUR (m/v)

Functiebeschrijving
Je wordt belast met het ontwerpen, uittekenen en berekenen van bouwkundige constructies. Ook zal je, op termijn, op locatie details opnemen en inmeten. Tevens wordt je regelmatig betrokken bij de uitvoering van projecten en onderhoud je direct contact met klanten. Je vormt een belangrijk onderdeel binnen de keten van de organisatie. Het is een baan met veel afwisseling en uitdaging.

Jouw profiel
Je bent recent afgestudeerd aan HTS bouwkunde (of werktuigbouw), of je staat op het punt je opleiding af te ronden. De functie brengt met zich mee dat flexibiliteit (“snel kunnen schakelen”) en een pro-actieve werkhouding basis eigenschappen moeten zijn. Daarnaast moet je beschikken over goede contactuele eigenschappen zowel intern als extern. Verder beschik je over een “hands-on” mentaliteit en denk je mee. Wij werken met pakketten zoals Autocad en Matrix.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een aantrekkelijk salaris € 2.500 - € 3.500 (op basis van kennis en kunde);
  • Voldoende ruimte voor vervolgopleidingen en doorgroeimogelijkheden;
  • Een ambitieus, jong en enthousiast team;
  • Een informele werksfeer met korte lijnen;
  • Gezellige team dates;
  • Contracturen bespreekbaar (tussen 24 – 40 uur);
  • Zzp constructie mogelijk.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je CV naar werken@tktpro.nl.
Voor meer informatie kun je ook bellen naar 036-5462501.

Je kunt je CV ook versturen naar: De Striptekenaar 38, 1336 CM Almere, t.a.v. Valerie Boswinkel.

Acquisitie op basis van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

TKT: Projects & Engineering B.V.

De Striptekenaar 38, 1336 CM Almere
Postbus 30335 1303 AH Almere
Service & Contact: + 31 (0)36 - 546 25 02
Fax: + 31 (0)36 - 546 25 00
KvK nummer: 39.07.35.09 BTW nummer: 8093.62.065.B01

Vul uw gegevens in. Wij nemen met u contact op.

Als veelzijdig onafhankelijk ingenieurs- en projectenbureau leggen wij de focus op een efficiƫnte en klantgerichte bedrijfsvoering, waarbij aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu, betrokkenheid van medewerkers, het creƫren van partnerships en het gebruik van moderne technologie voorop staat.

Naar boven
Copyright TKT Projects & Engineering 2015 - 2024   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring
Design & development by: Active Vision & Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
+ 31 (0)36 - 546 25 02
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten