U bent hier: Home  »  Werkwijze  »  TKT Projectaanpak

Projectaanpak

Bij de start van een project zijn veel meer zaken belangrijk dan alleen vloer- en windbelasting, stabiliteit en vloerdikte. Wij denken met onze opdrachtgevers mee. Gaan met alle betrokken partners om de tafel. In alle openheid kennis delen en zo vermenigvuldigen. Een essentieel onderdeel is het aandragen van diverse concepten en creatieve oplossingen en een directe vertaling daarvan in kosten. Zo kunnen in een vroeg stadium belangrijke beslissingen weloverwogen genomen worden.

Banner 2

Brede kennis zorgt voor het beste eindresultaat 

Onze inbreng bestaat niet alleen uit het aandragen van constructieve zaken, maar juist ook uit aspecten die een raakvlak hebben met andere disciplines. Een brede aanpak kan leiden tot innovatieve oplossingen en dat is alleen mogelijk met de kennis van de overige relevante vakgebieden. Voor de beste kwaliteit zullen indien nodig altijd onze eigen specialisten op het gebied van grondmechanica, staal, beton en hout worden geraadpleegd. Het uiteindelijke resultaat is het enige dat telt.

Wilt u weten hoe wij úw project zouden aanpakken? Vul meteen het contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek. 

TKT: Projects & Engineering B.V.

De Striptekenaar 38, 1336 CM Almere
Postbus 30335 1303 AH Almere
Service & Contact: + 31 (0)36 - 546 25 02
Fax: + 31 (0)36 - 546 25 00
KvK nummer: 39.07.35.09 BTW nummer: 8093.62.065.B01

Vul uw gegevens in. Wij nemen met u contact op.

Als veelzijdig onafhankelijk ingenieurs- en projectenbureau leggen wij de focus op een efficiƫnte en klantgerichte bedrijfsvoering, waarbij aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu, betrokkenheid van medewerkers, het creƫren van partnerships en het gebruik van moderne technologie voorop staat.

Naar boven
Copyright TKT Projects & Engineering 2015 - 2024   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring
Design & development by: Active Vision & Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
+ 31 (0)36 - 546 25 02
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten