U bent hier: Home  »  Diensten  »  TKT Projectmanagement

Projectmanagement

Bij het realiseren van zowel kleine als grote projecten kunnen wij in alle fases van het bouwproces onze deskundigheid inzetten. Dit doen wij vanuit onze ruime technische kennis van het ontwerp- en bouwproces in de praktijk. Onze projectmanagers nemen een actieve rol aan en zetten hun deskundigheid in om de belangen van de opdrachtgever optimaal te behartigen. Wij bewaken de kosten, kwaliteit en de planning evenals de communicatie tussen alle betrokken partijen. Ons projectmanagement is in alle opzichten resultaatgericht.

Banner 1

Uitvoering

Desgevraagd realiseren wij projecten turn-key. De basis van onze dienstverlening is professionaliteit, kwaliteit en kiezen voor praktische oplossingen. Voor de fysieke uitvoering beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van specialisten met veel kennis en ervaring. Zo verzorgen wij op maat verbouwingen tot complete nieuwbouwprojecten. Hierbij staat vanzelfsprekend kwaliteit en flexibiliteit voorop. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat een project door uw eigen bedrijfsproces heen loopt. Denk aan bouwkundige inpandige aanpassingen in bijvoorbeeld productielocaties. Wij hebben hier veel ervaring mee. In overleg met de opdrachtgever kunnen wij het project faseren en op ongebruikelijke tijden realiseren om het eigen bedrijfsproces zo min mogelijk te verstoren.

TKT: Projects & Engineering B.V.

De Striptekenaar 38, 1336 CM Almere
Postbus 30335 1303 AH Almere
Service & Contact: + 31 (0)36 - 546 25 02
Fax: + 31 (0)36 - 546 25 00
KvK nummer: 39.07.35.09 BTW nummer: 8093.62.065.B01

Vul uw gegevens in. Wij nemen met u contact op.

Als veelzijdig onafhankelijk ingenieurs- en projectenbureau leggen wij de focus op een efficiƫnte en klantgerichte bedrijfsvoering, waarbij aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu, betrokkenheid van medewerkers, het creƫren van partnerships en het gebruik van moderne technologie voorop staat.

Naar boven
Copyright TKT Projects & Engineering 2015 - 2024   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring
Design & development by: Active Vision & Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
+ 31 (0)36 - 546 25 02
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten