U bent hier: Home  »  TKT Over ons

TKT Projects & Engineering

Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in het engineeren, berekenen, bouwen en managen van  bouwprojecten. Wij onderscheiden ons in de markt door een hoge mate van flexibiliteit, service en het leveren van maatgerichte oplossingen. Dit kan zelfs betekenen dat wij de realisatie van een project turnkey verzorgen. Uitgangspunt is een open benadering van de vraag van de klant, met als resultaat een efficiënte en effectieve oplossing.

Bekijk nu onze sfeerimpressie

Als veelzijdig onafhankelijk ingenieurs- en projectenbureau leggen wij de focus op een efficiënte en klantgerichte bedrijfsvoering, waarbij aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu, betrokkenheid van medewerkers en het gebruik van moderne technologie voorop staat.

Voor het uitvoeren van ieder project wordt uit de benodigde vakdisciplines een projectteam samengesteld onder leiding van één projectmanager.

Als multidisciplinaire organisatie investeren wij constant in kennisontwikkeling. Dat maakt ons tot een veelzijdige, innovatieve en solide partner die in staat is grote en kleine projecten te realiseren.

Drie goede redenen om te kiezen voor TKT:

  1. Als veelzijdig en onafhankelijk ingenieurs- en projectenbureau leggen wij de focus op een efficiënte en klantgerichte bedrijfsvoering, waarbij aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu, betrokkenheid van medewerkers en het gebruik van moderne technologie voorop staat.
  2. Voor het uitvoeren van ieder project wordt uit de benodigde vakdisciplines een projectteam samengesteld onder leiding van één projectmanager.
  3. Als multidisciplinaire organisatie investeren wij constant in kennisontwikkeling. Dat maakt ons tot een veelzijdige, innovatieve en solide partner die in staat is grote en kleine projecten te realiseren, voor onze opdrachtgevers.

Lees hoe we een project aanpakken

TKT: Projects & Engineering B.V.

De Striptekenaar 38, 1336 CM Almere
Postbus 30335 1303 AH Almere
Service & Contact: + 31 (0)36 - 546 25 02
Fax: + 31 (0)36 - 546 25 00
KvK nummer: 39.07.35.09 BTW nummer: 8093.62.065.B01

Vul uw gegevens in. Wij nemen met u contact op.

Als veelzijdig onafhankelijk ingenieurs- en projectenbureau leggen wij de focus op een efficiƫnte en klantgerichte bedrijfsvoering, waarbij aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu, betrokkenheid van medewerkers, het creƫren van partnerships en het gebruik van moderne technologie voorop staat.

Naar boven
Copyright TKT Projects & Engineering 2015 - 2024   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring
Design & development by: Active Vision & Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
+ 31 (0)36 - 546 25 02
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten