U bent hier: Home  »  Nieuws  »  TKT Nieuwsbrief voorjaar 2018

TKT Nieuwsbrief voorjaar 2018

Bekijk alle nieuwsberichten

Overzicht

TKT betrokken bij de bouw van Solarpark Galecop

In Nieuwegein is door New Solar op 5 hectare grond een zonnepark met circa 8000 zonnepanelen gerealiseerd. 

Het park heeft een jaarlijkse opbrengst van bijna 1.9 GWh en zal stroom produceren voor ruim 550 woningen. TKT heeft als engineeringspartner voor dit project de draagconstructie van de panelen getoetst aan de geldende normen. Daarnaast heeft TKT alle grondmechanische berekeningen uitgevoerd en de fundatieadviezen opgesteld.

lees verder...

TKT werkt mee aan de modernisering van het gemaal Horstermeer 

Onder toeziend oog van Waternet, met Van Schie als uitvoerende partij, wordt het gemaal Horstermeer volledig gemoderniseerd.

Hierdoor kan het waterpeil in de Horstermeerpolder beter en efficiënter worden gehandhaafd. TKT is bij dit project betrokken bij zowel de constructie als de fundatie en heeft onder meer de damwand controles verzorgt.

lees verder...

Museum Stroomtram Hoorn-Medemblik

De Stichting Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik doet wederom beroep op TKT voor constructeursdiensten ten behoeve van de uitbreiding van de werkplaats voor de stoomtreinen.

Een flinke investering in de huidige werkplaats van Museum Stroomtram Hoorn-Medemblik moet het museum een jaarlijkse groei van het bezoekersaantal opleveren. TKT is als hoofdconstructeur verantwoordelijk voor de constructie detaillering van de uitbreiding en begeleid het museum bij de uitvoering van de constructieve werkzaamheden.

lees verder...


TKT: Projects & Engineering B.V.

De Striptekenaar 38, 1336 CM Almere
Postbus 30335 1303 AH Almere
Service & Contact: + 31 (0)36 - 546 25 02
Fax: + 31 (0)36 - 546 25 00
KvK nummer: 39.07.35.09 BTW nummer: 8093.62.065.B01

Vul uw gegevens in. Wij nemen met u contact op.

Als veelzijdig onafhankelijk ingenieurs- en projectenbureau leggen wij de focus op een efficiƫnte en klantgerichte bedrijfsvoering, waarbij aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu, betrokkenheid van medewerkers, het creƫren van partnerships en het gebruik van moderne technologie voorop staat.

Naar boven
Copyright TKT Projects & Engineering 2015 - 2023   |  Disclaimer   |  Privacy Verklaring
Design & development by: Active Vision & Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
+ 31 (0)36 - 546 25 02
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten